Sincan Belediyesi istihdam için İş Kur'la ortak proje hazırladı

Sincan Belediyesi ve İş-Kur işbirliği ile istihdam garantili ücretsiz hasta ve yaşlı refakatçisi kursu, kursiyerlerini çalışma hayatına hazırlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2012 11:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 3,5 ay sürecek kursun 2 ayını tamamlayan refakatçi adaylarını ziyaret ederek önemli tavsiyelerde bulundu. Başkan Tuna, ?Bu güzel proje, büyüklerimizin daha iyi bakılmasını sağlarken, işsizlik oranlarının da daha aşağılara çekilmesine vesile olacaktır. Atılan bu adım her bakımdan hayırlı bir projedir.? dedi.

Alacakları eğitim sonunda adaylar, huzurevleri, hastaneler, şefkat evleri ve yaşlı bakım merkezlerinde istihdam edilebilecek.

Sincan Belediyesi ve İş-kur'dan istihdam garantili hasta ve yaşlı bakıcısı kursu büyük ilgi görmüş ve vatandaşlar tarafından kurs yoğun ilgi görmüştü. Sincan Belediyesi, İş-Kur, Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastaları Yardım Vakfı (Hasvak) işbirliği ile düzenlenen istihdam garantili ücretsiz hasta ve yaşlı refakatçisi kursu, işsiz vatandaşları meslek sahibi yapmayı hedefliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber