Kozan'da 'iletişim ailede başlar' konferansı düzenlendi

Yazar Fatih Akbaba, Adana'nın Kozan ilçesinde 'iletişim ailede başlar' konulu konferans verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 10:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kozan Belediyesi tarafından Atatürk Parkı Kadın Kültür Merkezi Anfi Tiyatro alanında düzenlenen konferansın açılış konuşmasını Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan yaptı. Özgan, ?Umarım hoş bir vakit geçirirsiniz.? dedi.

Fatih Akbaba, aile kurumunun önemine ve sürekliliğine değindi. Evlilikte bütünü oluşturan etkenlerin, insanların eğitimi, pozisyonu, aile hayatı, geçmişi ve yaşam kalitesi olduğunu belirten Akbaba, eksikliklerle kurulan ilişkilerin kısa süreli olduğu ifade etti. Akbaba, şöyle konuştu: "Özellikle birbirini yeterince tanımadan aile kuran çiftler, iletişim eksikliği nedeniyle kısa süre sonra boşanmaya sürükleniyor. Sadece 2008 yılında evlenen çiftlerden 100 bininin boşandığını görüyoruz. Gönül gözünü bıraktık, artık dünya gözüyle bakıyoruz. Özellikle hanımefendiler bir erkekten hoşlandıklarında hemen görüntüye kapılırlar."

Aile içi iletişimde amacın mutlu olmak ve mutlu etmek olduğunu dile getiren Fatih Akbaba, hiçbir mutluluğun insana altın tepsi içinde sunulmadığını belirtti. Gereksiz ve yersiz kıskançlığın ilişkileri yıprattığını ifade eden Akbaba, dürüstlük, sadakat, sabır ve sorumluluk sahibi bireylerin mutlu aile hayatı sürebileceğini kaydetti.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, programın sonunda gül dağıttı. Fatih Akbaba ise kitaplarını imzaladı. Programa AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yıldırım Kavuklu, Belediye Başkan yardımcıları Zehra Özgan ve Gökhan Söğüt, STK başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber