3. KPSS Deneme Sınav Sonuçları

Memurlar.net olarak düzenlemiş olduğumuz KPSS Deneme sınav sonuçlarının açıklanması konusunda, server'larımızda yaşadığımız teknik bir sorundan dolayı geciktiğimizi daha önce belirtmiştik. Diğer taraftan bu hafta yayınladığımız 2. Deneme sınav sonuçlarından sonra bugün de 3. Deneme Sınav sonuçlarını yayımlıyoruz. Sonuçları görmek için başlığa tıklayın.

Haber Giriş : 10 Haziran 2005 18:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.net olarak ilkini Dokuz Eylül Kariyer Merkesi, ikincisini Dosya Eğitim Danışmanlık, üçüncüsünü ise Yaklaşım Kariyer Merkezi kurumlarıyla yaptığımız deneme sınavlarına http://sinav.memurlar.net adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Yapmış olduğumuz anlaşmalar gereğince deneme sınavlarının soru ve cevaplarına sadece sınava katılan üyeler erişebilecektir. Soru ve cevaplara bugün itibariyle online erişilebilmektedir.

3. Deneme sınav sonuçlarında ilan edilen ödüllere hak kazananlar ise aşağıda yer almaktadır. Bazı adayların isteği üzerine kişilerin memurlar.net'teki kullanıcı adları yayınlanmıştır. Kazanan adaylara mail gönderilmiş olup, gönderdiğimiz mail kendisine ulaşmayanlar 0 312 418 61 58 nolu telefondan Sümeyra Ergincan'la görüşebilirler.

Üçüncü Deneme Sınavı Sonuçları

KPSS A

İcetinturk
Korderlik
Er_ke_
Enderis
Mertdidis

Genel Kültür Genel Yetenek

Kan.damlar
İshat_tutar
Akgumusibrahim
Aysehatem
Mert_mert

Eğitim Bilimleri

Aliarı42
Kardelen2653
Gazili12
İstirid_21
Ali Topalak

Yaklaşım kariyerden 1 kur İngilizce Kursu : Suatagbaba

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber