Çevik Kuvvet Tiyatro Ekibi, Aziziye Koleji'nde oyunlarını sergiledi

Çevik Kuvvet Tiyatro ekibi, Aziziye Koleji'nde 12. sınıf öğrencilerinin Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS) öncesi morallerini yükseltmek amacıyla tiyatro gösterisi sundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çevik Kuvvet ekipleri, hırsızlık ve bir cinayeti konu alan 2 perdelik bir oyun sergiledi. Çevik Kuvvet Şube Müdürü Faruk Adıgüzel, zor koşullarda görev yapan polisin, sokak tiyatrosu ile sanatsal yönünü sergilediklerini söyledi. Tamamı Çevik Kuvvet Şube ekibi polislerinden oluşan grubun tiyatro gösterisi yoğun ilgi gördü. Oyunda, hırsızlık ve işlenen bir cinayet sonrasında vatandaşın neler yapması gerektiği anlatılıyor.

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Faruk Adıgüzel, vatandaşların ilgi ve merakla izlediği sokak tiyatrosuyla güç koşullar altında görev yapan polisin sanatsal yönünü ortaya çıkardıklarını söyledi. Adıgüzel, "Polisle vatandaşın sürekli işbirliği halinde olduğunu göstermek ve bunun önemini vatandaşa anlatmak adına önemli bir çalışma. Sokak tiyatrosu ile vatandaştan çok olumlu tepki aldık. Oyunu Erzurum'un çeşitli bölgelerinde tekrar sergileyeceğiz. Amacımız gençlerin her zaman yanında ve hizmetinde olduğumuzu, onların huzuru, güvenliği için her türlü fedakârlığı yaptığımızın bilinmesi arzusundayız." diye konuştu.

Öğrenciler ise çevik kuvvet ekiplerinin gösterisini büyük bir memnuniyetle izledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber