Vali Öztürk, kan davalı ailelere sağduyu çağrısı yaptı

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Tekman'ın Susus ve Yeşilören köylerine giderek taziye ziyaretinde bulundu. Vatandaşları sağduyulu olmaya davet etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 14:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz Nisan ayında Erzurum Mahallebaşı'nda meydana gelen kavgada hayatını kaydeden Fariz Uzun'un Susuz Köyündeki yakınlarını ziyaret eden Vali Öztürk, başsağlığı dileklerini de illetti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ve Tekman ilçesindeki idarecilerin katıldığı taziye ziyaretinde konuşan Vali Öztürk, böyle bir olayın yaşanmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. "İnşallah böyle bir olay bir daha vuku bulmaz" diyen Öztürk, "Şimdiye kadar bu tür olaylardan kazanan olmadı. Sizler bizim vatandaşlarımızsınız, canımız ciğerimizsiniz. Biz hiç bir vatandaşımızın burnunun bile kanamasını istemeyiz. Vatandaşlarımızın sıhhat içerisinde yaşamaları için uğraşıyoruz. Bu acı olayın olmamasını çok arzu ederdik, keşke olmasaydı. Olayın derinleşmemesi için akl-ı selim davranılacağına inanıyorum. Allah daha acısını göstermesin. Tekrar başınız sağolsun." diye konuştu.

YILMAZ: KAN KANLA DEĞİL, SU İLE TEMİZLENİR

Köy meydanında toplanan vatandaşlara başsağlığında bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ise yaşanan acıyı herkesin yüreğinde hissettiğine dikkat çekti. Böyle üzücü olayların olmamasını isteyen Yılmaz, "Biraz daha zaman geçtikten ve ortam uygun hale geldikten sonra gelip sizleri barıştıracağız. Kan kanla değil, suyla temizlenir." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber