Bandırma Alışveriş Günleri başladı

Balıkesir'in Bandırma Ticaret Odası Başkanlığı tarafından organize edilen Bandırma Alışveriş Günleri kortej yürüyüşüyle başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 13:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Muharrem İyianlar, projenin amacının ilçedeki ticari yaşamı hareketlendirmek, mevsimsel ve ekonomik durgunluğa canlılık kazandırmak, tüketicinin ucuz, bol ve kaliteli ürünle buluşmasını sağlamak olduğunu söyledi. İyianlar, ?300′ün üzerinde iş yeri, yüzde 50′lere varan indirimlerle Bandırmalılara alışveriş yapma imkanı sunacak. Esnafımızla yapılan anketler ve görüşmeler sonucunda etkinliğe katılmak isteyen firmaların uygulayacakları indirim oranları tespit edildi. Ticaret Odası olarak bu oranlar doğrultusunda firmalarla sözleşmeler imzaladık.? dedi.

Yürüyüşe Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Ticaret Borsa Başkanı Halit Sezgin, Ticaret Odası Meclis Başkanı Muharrem İyianlar, Gelirler Vergisi Rekortmeni Yakup Ataş, Bandırma Belediye Başkanvekili Erhan Elmastaş, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alışveriş günleri 21 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber