Polise kılıçlı saldırı şüphelileri, önce serbest bıkarıldı sonra tutuklandı

Ordu'da dün polise kılıçla saldıran ve daha sonra ifadesinin ardından akli dengesinin yerinde olmadığına ilişkin raporu bulunması nedeniyle serbest bırakılan Kerim Göl, polis tarafından yeniden gözaltına alınarak adliyeye getirildi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'da dün polise kılıçla saldıran ve daha sonra ifadesinin ardından akli dengesinin yerinde olmadığına ilişkin raporu bulunması nedeniyle serbest bırakılan Kerim Göl, polis tarafından yeniden gözaltına alınarak adliyeye getirildi. Savcılık ifadesinin ardından bu kez tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarılan Göl, bu defa görevli memura mukavemet ve kasten yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serbest bırakılan Nurettin İslam'ın yüzde 82, tutuklanan Kerim Göl'ün ise yüzde 45 zeka özürlü raporu bulunduğu belirtildi.

BAŞSAVCI: CİDDİ SALDIRI GÖRÜLÜYOR

Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Olayın yansımaları ve raporlar araştırıldı. Ekranda da ciddi saldırı görülüyor. Polise zarar verme, saldırmaktan dolayı Kerim Göl tutuklandı. Kerim Göl'ün tutuklanmasına raporunun engel durumu yok. CMK'nın ilgili maddeleri kapsamında tutuklandı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber