Kocatepe'nin kamp ziyareti güreşçileri sevindirdi

Türk sporunun olimpiyatlardaki madalya avcıları olarak nitelendirilen güreş milli takımı 2012 Londra Olimpiyatları için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Grekoromen Güreş Milli Takımı da hazırlıklarını İstanbul Sarıyer'deki Mersin Ahmet Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Kampta yoğun bir çalışma programı uygulayan Grekoromen Güreş Milli Takım'ın kampını Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe'nin ziyaret etmesi güreşçileri mutlu etti.

Kocatepe'yi Sarıyer Türkiye Güreş Federasyonu Mersinli Ahmet Kamp Tesisleri'nde şampiyonlar Nazmi Avluca, Selçuk Çebi, Şeref Tüfenk, Erkan Ülvan ve diğer güreşçileri ile antrenörler Zekai Baykara, Salih Yılmaz, Koordinatör Ata Karataş, Tolga Tokuş ve diğer sporcularla antrenörler karşıladı.

Önce Şeref Tüfenk'in bizzat özenerek emek vererek yetiştirmeye çalıştığı bahçeye göz atan konuklar, daha sonra ise yaklaşan Londra Olimpiyat Oyunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Kaptan Nazmi Avluca ve Selçuk Çebi'den genel olarak çalışmalarla ilgili bilgi alan Kocaetepe, kampta her hangi bir problemin olmadığını öğrenince de çok mutlu oldu. Çay ikramı sırasında yapılan müsabaka sohbetleri, rakiplerin son durumlarıyla ilgili yorumlar ise heyecanı artırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber