Birinci sınıf öğrencileri hünerlerini sergiledi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu 1-B sınıfı öğrencileri, Okuma Bayramı dolayısı ile hazırladıkları bir programda hünerlerini sergiledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 18:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sınıf öğretmeni Nilüfer Özdemir'in gayretli çalışmaları sonucunda 33 kişilik sınıftaki tüm öğrenciler programda aktif olarak yer aldı. Öğrenciler toplu olarak dans edip tango oynarken, kişisel olarak ve gruplar halinde farklı tiplemeler yaptı. Öğrencilerin grup olarak hazırladıkları Nasreddin Hoca tiplemesi ile veli toplantısı öğrenci velilerini kahkahaya boğdu. Bir öğrencinin okuduğu Arif Nihat Asya'ya ait Bayrak şiiri de büyük alkış aldı.

Öğrencilerin büyüdükleri zaman hayatta aktif rol almalarının çok önemli olduğunu söyleyen sınıf öğretmeni Nilüfer Özdemir, "Tüm öğrencilerimi sahneye çıkarıp çekingenlikleri atmalarını istedim. Her birine farklı görevler vererek, kişisel gelişmelerini sağlasınlar istedim. Hepsi de sahnede kendilerine verdiğim görevi başarı ile yerine getirdiler. Aileleri de durumdan memnun olduklarını bana ilettiler." dedi.

Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan okuma bayramına, bazı okul müdürleri, sendika başkanları ile öğrenci velileri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber