MUTSO, yeni hizmet binasını açmaya hazırlanıyor

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)'nın yeni hizmet binası 2 Haziran'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla açılışı yapılacak. MUTSO binasının temeli, 17 Ocak 2009 tarihinde atılmıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, her zaman üyelerine hizmeti ön planda tutmayı hedeflediklerini belirterek, yeni hizmet binasıyla da bu alandaki hedefini bir adım daha ileriye taşıdıklarını söyledi. Başkan Karakuş, "Binamızın mimarisiyle, kullanılan malzemeleriyle örnek bir bina olması gerektiğini düşünerek yola çıktık. İhtiyaçlarımızı en ince ayrıntılarına kadar belirleyip üyelerimize en iyi hizmeti verebileceğimiz ve en az 50 yıl boyunca bu hizmeti sürdürebilecek kapasitede olmasını sağladık. Hizmet katında üyelerimizin hangi birimde işleri varsa oradaki personelle birebir karşılıklı konuşarak çok rahat bir ortamda hizmet almalarını hedefledik ve banko sistemini kaldırarak açık ofis sistemine geçtik. Fuaye ve kafeteryamızda bekleme durumunda rahatça oturabilecekleri ve çeşitli ikramları alabilecekleri alan oluşturduk. Yani üyeden aldığımızı yine üyeler için harcıyoruz. Mali durumla ilgili ticaret ve sanayi odası hem ilin ticaretini artırmak hem de üyelere en iyi hizmeti vermek için vardır. Para biriktirme yeri değil hizmet makamıdır. Çok amaçlı salonumuzun tüm Muğla'nın kurumlarına, şirketlerimizin çalışmalarına, sivil toplum kuruluşları ve odalarımıza, okullarımıza her türlü hizmeti verebilecek şekilde alt yapısını profesyonel ses ve ışık sistemleri ile hazırladık." diye konuştu.

Binanın tamamının 8 milyon liraya mal olduğunu kaydeden Karakuş, "5 milyon 200 bin TL Muğla'dan, 2 milyon 800 bin lirayı da Muğla dışından tedarik ettik. Muğla dışından alınan hizmetler ısıtma, soğutma, havalandırma, yangın, mobilya ve dış cephe giydirme olarak gerçekleşti. Muğla'dan bu büyüklükteki bir bina için yeterli hizmet alınamadığı için Muğla dışından temin edildi." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber