TOKİ'nin yaptırdığı ticaret merkezi sahiplerini bekliyor

Osmaniye'de Yaveriye mevkiindeki TOKİ konutları içerisinde bulunan ticaret merkezi, kaderine terk edilmiş durumda. Ticaret alanı olarak belirlenen ve kimliği belirsiz kişilerce tahrip edilen dükkanlar, sahiplerini bekliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ticaret merkezinde bir hafta önce fırın işletmeye başlayan Feyzi Sayoğlu, merkezin TOKİ tarafından 680 ailenin ihtiyacını karşılamak üzere iki katlı inşa edildiğini söyledi.

Ticaret merkezinde şu anda sadece iki esnafın bulunduğunu kaydeden Sayoğlu, ?TOKİ konutları, burayı 2007 yılında, 9 iş merkezi ile birlikte inşa etmiş ve işyerleri kullanıma hazır bir vaziyette bitirilmiş. Fakat hiç kimse gelip işyeri açmadığı için ticaret merkezi zamanla zarara uğramış. Kalorifer petekleri, elektrik kabloları çalınmış, duvarlara yazılar yazılarak, camlar kırılmış, havuz taşlarla doldurulmuş. Esnafların işyerlerini açmalarını ve buraya ekonomik canlılık getirmelerini bekliyoruz. İşyerlerinin güvenliğinin alınması gerekiyor. Burada sadece bir fırın ve şarküteri bulunuyor. İki esnafın yaptığı temizlik yeterli olmuyor." diye konuştu.

Sayoğlu, iş merkezinde bulunan 2,5 metrelik 4 adet bodrum çukurunun da tehlike arz ettiğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber