Yozgat polisi, Futsal Turnuvası şampiyonlarını eğlendirdi

Yozgat Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ilde bu yıl ilki düzenlenen ?Futsal Turnuvası'nda şampiyon olan takım oyuncularını farklı etkinliklerle eğlendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turnuvaya Yozgat'ın 24 mahallesinden katılan gençlerin oluşturduğu takımın yanı sıra Yozgat Sevgi Evleri'nde barınan gençler de katıldı. Bütün takımların oyuncularına çeşitli hediye ve ödüller veren Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, şampiyon olan Aşağı Nohutlu Mahallesi Futbol Takımı'na da farklı bir etkinlik düzenledi. Şampiyon olan takım oyuncularına sinema keyfi yaşatan ekipler, daha sonra Desti Restoran'da ilin yöresel yemeği olan desti kebabı ikramında bulundu.

Takım kaptanı Doğukan Eriş ise Yozgat'ta ilk defa bütün mahalleleri kapsayan turnuvanın düzenlenmesinin kendilerini mutlu ettiğini, söyledi. Eriş, "Toplum destekli polisimiz tarafından böyle bir turnuva düzenlenmesi ve bu turnuvada şampiyon takım olmamız bizleri son derece mutlu etti. Böyle bir etkinlik düzenledikleri için toplum polisimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber