Milletvekilini Meclis'te ağlattılar...

Haber Giriş : 24 Haziran 2005 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Genel Kurulu'nda önceki gün yapılan görüşmeler sırasında CHP'den istifa edip Anavatan Partisi'ne geçen Muharrem Doğan hıçkıra hıçkıra ağladı.

TBMM Genel Kurulu'nda önceki gün Meclis gündeminin yeniden düzenlenmesi ve çalışma saatlerinin uzatılması önerisi görüşülürken CHP'liler ile CHP'den istifa ederek Anavatan Partisi'ne geçen Muharrem Doğan arasında tartışma çıktı.

Doğan'ın 'CHP ile AKP'nin zaman zaman uzlaştığına' ilişkin sataşmasına Grup Başkanvekili Haluk Koç, "Ne diyorsun sen? Terbiyesiz!" karşılığını verdi. Doğan'ın yanıtı ise "Terbiyesiz sensin, seni profesör yapan üniversiteye üzülüyorum ben" oldu. Doğan daha sonra, "Ben ona cevap vereceğim. Burada bırakmam" diyerek birleşimi yöneten başkanvekilinden söz istedi. Söz verilmesi üzerine kürsüye çıkan Doğan CHP'li milletvekillerine "Haluk Koç lütfen, buraya gelsin ve benden özür dilesin" diye seslendi. Ancak Doğan bu konuşmasından sonra da CHP'li Mehmet Semerci'den "Senin kadar pislik yok burada" karşılığını aldı. Tartışma sırasında Doğan'ın gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

radikal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber