Gökçek, İzmir Caddesi esnafını gezdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Shopping Fest tanıtım etkinlikleri kapsamında, İzmir Caddesi'nde bulunan mağazaları gezerek Shopping Fest afişleri ve indirim kartlarını asıp esnafa bol kazançlar diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 18:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci ile birlikte İzmir Caddesi esnafını gezen Başkan Gökçek, 8 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Ankara Shopping Fest'in tanıtım afişleriyle indirim etiketlerini mağazaların girişlerine hayırlı olması dilekleriyle astı. Gökçek, İzmir Caddesi'nde hizmet veren giyimden ayakkabıya, bujiteriden gözlükçüye ve spor mağazalarına kadar birçok esnafı ziyaret etti.

Shopping Fest'in başlangıcı olan 8 Haziran Cuma tarihinden geçerli olmak üzere yapılacak indirimin, yüzde 50'lerde olması konusunda mağaza sahiplerinden söz alan Melih Gökçek, "İndiriminiz gerçek olsun. Alışveriş Festivali Ankara esnafı için çok güzel bir fırsat. Festival vesilesiyle kazançlarınız iki katı artacak inşallah." dedi.

Başkenti ucuz alışveriş ve eğlencenin merkezi yapacak olan Shopping Fest'in Ankara için önemini esnafa anlatan Gökçek şunları söyledi: "Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz Alışveriş Festivali'nde ne kadar çok indirim yaparsanız, gelecek yıllar içinde de hem Ankara'ya daha çok turist gelir, Ankara kazanır hem de esnaf olarak siz daha çok kazanırsınız."

GÜLLERLE KARŞILANDI

Geçtiğimiz günlerde İzmir Caddesi'nde esnaf gezisine başlarken planlı bir saldırıya uğrayan Gökçek'i cadde esnafı çiçeklerle karşılayarak sevgi gösterilerinde bulundu. Cadde esnafı, Başkan Gökçek'e "Sizi görmekten onur duyuyoruz. Caddemize yaptığınız hizmetler ve alışveriş festivalinden dolayı çok teşekkür ediyoruz." dedi.

İzmir Caddesi esnafını ziyaretinde vatandaşlarında büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Gökçek, esnaf ve vatandaşların fotoğraf çekme isteğini kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi. Ziyaretin ardından esnaf ve cadde de bulunan Başkentliler Başkan Gökçek'i alkışlarla uğurladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber