Demirspor yönetimi kupayı Aldırmaz'a getirdi

Spor Toto 2. Lig play off grubunda şampiyon olarak Bank Asya 1. Lig'e çıkan Adana Demirspor yöneticileri, şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

A.Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Ercan Albay, Zihni Aldırmaz'a üzerinde ?Demirsporlu olmak şeref, onur ve gururdur' yazan tişört hediye etti. Başkan Gökoğlu, daha önceki ziyaretlerinde Aldırmaz'a şampiyonluk sözü verdiklerini hatırlatarak, ?Bu sözümüzü tuttuk. Çok mutluyuz. Kupayı ilk size getirdik. Çünkü bu kupa bir ortak akıl başarısıdır. Bize maddi manevi büyük destek oldunuz. Size çok teşekkür ediyoruz.? dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz ise yönetimi kutlayarak, ?Bu başarı hepimizin. Yöneticisi, teknik heyeti, sporcusu, basını ve tüm Adana kamuoyunun katkısı var.? şeklinde konuştu. Elde edilen başarıda Adana'nın tek vücut olmasının önemine değinen Zihni Aldırmaz şöyle devam etti: ?Şampiyonluk fotoğrafında, iktidarıyla, muhalefetiyle milletvekilleri, oda başkanları, dernek başkanları yer alıyor. Bu birlik ve beraberlik görüntüsü başarıyı da beraberinde getirdi. İnşallah bu birliktelik her zaman devam edecek. Adana, sporda da bir numaralı kent olmalı. Bunun adımları da atılıyor. Artık 200'ün üzerinde sporcuyu milli takımlara gönderiyoruz. 113 bin 500 gencimize spor yaptırıyoruz. 38 çim saha yaptık. Buradan başarılı sporcular yetişecek. Adana, sporun her dalında iyi yerlere gelecek.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber