Bahçeli: Başbakan tek adam rolü oynuyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı tek adam rolü oynamakla eleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 18:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'da yaptığı konuşmada, 'Artık morg önünde nöbet tutmayın bıraksınlar.' sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Burdur'da cevap verdi. Bahçeli, Başbakan'ın her zaman etnik temelli bölücü terörle karşı karşıya kalıp bir çözümsüzlüğe düştüğünde MHP'yi suçlamaktan başka bir çabası olmadığını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Burdur'un Bucak ilçesinde partilileri ziyaret etti. Teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Bahçeli, toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Başbakan Erdoğan'ın tek adam rolü oynadığını söyleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, ''2002 yılından önceki her konuyu suçlayarak, Başbakanlık olmaz. Yalan bir dünya dizisini izlemekten başka bir özelliği kalmaz.'' dedi.

4+4+4 meselesine de değinen Bahçeli, imam hatip liselerinin ortaokul kısımlarının açılması, Kur'an-ı Kerim ve 'Peygamber Efendimizin Hayatı'nın seçmeli ders olarak okutulmasını kendilerinin önerdiğini anlattı. Zaman kaybetmeden bir an önce eğitim sistemindeki değişikliklerin uygulamaya geçilmesi gerektiğini vurgulayan MHP lideri, ?Şimdi artık Sayın Bakanın bunu fazla uzatmadan tartışma zemininde sürekli tutmadan uygulamayı başlatması, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında bu sistemi harekete geçirmesinde yarar var.'' ifadelerini kullandı. Bahçeli, ziyaretinde esnafla da sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber