Bakan Yıldırım ikram etti, TRT Genel Müdürü Şahin dağıttı

Amasya Valiliği'ni ziyarette Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım basın mensuplarına kiraz ikram etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldırım, bunu asıl TRT Genel Müdürü'nün yapması gerektiğini söylemesi üzerine İbrahim Şahin, kiraz tabağını alarak basın mensuplarına ikramda bulundu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve TRT Genel Müdür İbrahim Şahin, Amasya Vali Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Öz, ?Amasya tarih boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış, önemli medeniyetlerin kavşağında bulunmuştur. Böylesine önemli bir şehirde sizleri misafir etmekte mutluluk duyuyorum.? dedi.

Amasya'nın hem bulunduğu coğrafya itibariyle hem de tarihi geçmişi itibariyle Osmanlı'nın ve genç Cumhuriyet'in şekillenmesinde çok önemli bir merkez olduğunu kaydeden Bakan Yıldırım, ?İstanbul'u fetheden Fatih Amasya'da yetişmiştir. Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyetimizin kurucusu bağımsızlık mücadelesine çıkarken Amasya'da yeni cumhuriyetin nasıl kurulacağını burada dünyaya ilan etmiştir. Doğu medeniyeti ile Batı medeniyetini sürekli birleştiren İpek Yolu da Amasya'dan geçmektedir. Bu kadar stratejik öneme sahip ilimize tabii ki hizmet etmek, buranın ihtiyaçlarını görmek bizim de hükümet olarak her zaman öncelikli hedefimiz oldu.? şeklinde konuştu.

Basın açıklaması sonunda masadaki bir tabak kirazı basın mensuplarına ikram etmek için ayağa kalkan Bakan Yıldırım, ?Size bakmamız lazım arkadaşlar, burada TRT Genel Müdürü var, aslında onun işi bu, ama o yapmayınca ben yapıyorum? demesi üzerine tüm misafirler ve basın mensupları kahkahaya boğuldu.

Bakan Yıldırım'ın elinden kiraz tabağını alan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, kirazları basın mensuplarına ikram etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber