Yozgat'ta şehirler arası yoldaki bozukluklar kazalara davetiye çıkartıyor

Yozgat-Ankara E-88 kara yolunda meydana gelen bozulmalar sürücülere şerit değiştirtiyor. Trafikte seyreden sürücülerin sağ şerit yerine sol şeridi kullanması kazalara davetiye çıkartıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Murat Atik isimli sürücü, işi gereği sürekli seyahat ettiğini, Yozgat E-88 kara yolunun diğer çevre illere göre çok kötü olduğunu söyledi. Atik, "Yozgat ili doğu ile batıyı bağlayan orta noktada ve araç yoğunluğu bakımından da büyük bir öneme sahip. Bu yolda oldukça fazla araç yoğunluğu yaşanıyor. Ama maalesef Ankara'dan Yozgat il sınırına geldiğimizde E-88 kara yolundaki bozukluklar yüzünden yolda şerit değiştirmelerle ve zigzaglarla ancak ilerleyebiliyoruz. Yolun bozukluğunun yanı sıra bir de aşırı sıcak nedeniyle asfaltın erimesi de cabası. Bu yoldan hiç devlet büyüklerimiz ya da il yöneticilerimiz geçmiyor mu?" diye tepkisini dile getirdi.

Recep Yılmaz da benzer ifadeler kullanarak, "Ülkemizde duble yollarla yurdun dört bir tarafı asfalta kavuşuyor. Fakat Yozgat'ta Yerköy'den Akdağmadeni'ne kadar yol çok kötü. Yozgat doğu ile batının kesiştiği ve trafik yoğunluğu olan bir il olmasına rağmen yollarımız maalesef çok kötü. Yoldaki çukurlardan kaçmak istesek Allah korusun kaza bile yapabiliriz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber