Mahkum yakınları cezaevi önünde kurban kesti

Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde 13 kişinin ölümü ile sonuçlanan yangın diğer mahkumların yakınlarını da endişelendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4 yakını cezaevinde bulunan Batmanlı bir aile, yakınlarının yaşamasına sevindi. Batmanlı aile, benzer olayların yaşanmaması için cezaevi önünde tekbirler eşliğinde kurban kesti.

Mahkum yakınları, yaklaşık 15 gün boyunca açık görüş yapılacağının açıklanması üzerine Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne akın etti. Sabah erken saatlerde başlayan açık görüşmeler akşam geç saatlere kadar devam ediyor. İki baldızı ve kaynanası Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan Batmanlı bir aile, bugün açık görüş için cezaevine geldi. Yakınlarının yaşamasına sevinen aile, cezaevi girişinde kurban kesti. Tutuklu yakını Batmanlı Halis Ülgen, şükür niyetine kurbanı kestiklerini söyledi. Ülgen, "Batman'dan ailemle birlikte geldim. Kayın validem ve iki baldızım burada tutuklu bulunuyor. Yakınlarım çıkan olaydan zarar görmedikleri için getirdiğimiz kurbanı şükür niyetine kesiyoruz.? dedi. Tekbirler eşliğinde kesilen kurbanın eti fakirlere dağıtılmak üzere parçalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber