Belediyeden, Büyük Ankara Festivali'ne ücretsiz otobüs seferi

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Başkentlilerin, yaz aylarının en büyük eğlencesi Büyük Ankara Festivali'ndeki eğlencelere, renkli etkinliklere ücretsiz ulaşabilmesi için şehrin 61 farklı noktasından ücretsiz otobüs seferi düzenliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 17:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, bu yıl beşincisini düzenlediği Büyük Ankara Festivali, Atatürk Kültür Merkezi'nde devam ediyor. Festival alanı, özellikle yaz tatiline başlayan ve şehir dışına çıkamayan ailelerden büyük ilgi görüyor. Uygun fiyatlı alışverişten gösterilere, çocuk oyun alanlarından birbirinden farklı birim çadırlarına kadar onlarca farklı etkinliğe ve sergiye ev sahipliği yapan Büyük Ankara Festivali'ne ulaşımı kolaylaştırmak için EGO Genel Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da şehrin dört bir yanından ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.

Başkentliler; Mamak, Keçiören, Sincan, Etimesgut, Yenimahalle, Altındağ, Çankaya ve Gölbaşı'ndan 58 noktadan günde iki kere, saat 14.00 ve 18.00'de Kalecik, Elmadağ ve Ayaş'tan da günde bir kere saat 17.00'de kalkacak servislerle festivale ücretsiz ulaşabilecek. Aynı noktalara günde iki kere de saat 17.00 ve 23.00'de festival alanından dönüş servisleri kalkacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber