Alkol bir hayatı daha kararttı

Bursa'da, eşi ve 2 yaşındaki çocuğunu memleketine gönderen fabrika işçisi, aldığı alkolün etkisiyle işe giden bir kadının çantasını kapıp kaçtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da, eşi ve 2 yaşındaki çocuğunu memleketine gönderen fabrika işçisi, aldığı alkolün etkisiyle işe giden bir kadının çantasını kapıp kaçtı. Mağdure ile kocası, otomobile binerek kapkaççıyı sokak üzerinde yakaladı. Zanlının ?Sarhoştum, aklım başımda değildi, lütfen polise teslim etmeyin' çağrısına rağmen çift, zanlıyı polise teslim etti. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan Hakan T. (30) eşi ve 2 yaşındaki çocuğunu memleketine gönderdi. Hakan T., alkol aldıktan sonra sabaha karşı evine doğru giderken Osmangazi ilçesi Yeşilova Mahallesi Yeşilova Caddesi üzerinde işe giden B.A. isimli genç kadının çantasını kapıp kaçmak istedi. Zanlı, kadının direnmesi üzerine sapı kopan çantayı alıp kaçtı. Alkollü zanlı, bir süre sonra çanta ve içerisindeki cüzdanı cadde üzerine attı.

DEDEKTİF GİBİ TAKİP EDİP, ZANLIYI YAKALADILAR

Durumu eşine bildiren 27 yaşındaki mağdure B.A., eşiyle birlikte otomobile binerek cadde üzerinde zanlıyı yakaladı. Zanlı Hakan T.'nin ?Sarhoştum ne yaptığımı bilmiyorum. Düğünden kalan mobilya borçlarım vardı. Lütfen polise teslim etmeyin? demesine rağmen çift, zanlıyı Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine teslim etti.

Hakan T., emniyetteki sorgulamasında aldığı alkolün etkisiyle olayı gerçekleştirdiğini ve pişmanlık duyduğunu söyledi. İfadesinde, düğünden kalan mobilya borcu olduğunu belirten zanlı, ?Kapkaç' iddiasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber