Manavgat Belediyesi, Kocaeli'nden gelen 17 engelli çocuğu ağırladı

Antalya Manavgat Belediyesi, Kocaeli Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim gören 17 başarılı engelli öğrenciyi Manavgat'ta ağırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manavgat Belediyesi, tatil için ilçeye gelen 17 engelli öğrenciyi Boğaz Otel'e yerleştirdi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, misafir öğrencileri Boğaz Otel'de ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Sözen, Köseköy Engelliler Rehabilitasyon Eğitim Merkezi (KEREM)'nin öncülüğünde tatile gelen 17 öğrenciyi Manavgat'ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Kapıların her zaman yurdun dört bir yanından gelen engellilere açık olduğunu söyleyen Sözen, "Manavgat Belediyesi olarak engellilerimizi son derece önemsiyoruz. Ülkemizde 8,5 milyon engelli vatandaşımız yaşıyor. Engelli kardeşlerimizin de sağlıklı bireyler gibi ihtiyaçları olduğunu bir an bile aklımızdan çıkarmıyoruz. Sadece Manavgat'ta değil, tüm Türkiye'den gelecek engellilerimize kapımız açık. Biz de burada bu çocuklarımıza karınca kararınca katkı yapmak istedik. Onların Manavgat'ta gezip eğlenmesini sağladık. Bu tür organizasyonlara kapımız her zaman açık." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber