İşadamı Tuncel'den çocuklar için tiyatro festivali

Adana'da bir işadamı çocukları tiyatro ile tanıştırmak için 6 gün sürecek bir festival düzenliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 21:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapımcılığını tiyatro ve sinema oyuncusu Ergün Özfırıncı'nın üstlendiği, ilki düzenlenen festival, Hacivat-Karagöz oyunu ile başladı. 30 Haziran Cumartesi gününe kadar sürecek festivalde "Hacivat-Karagöz" gölge oyunun yanı sıra Uykucuk ve Yummy Yummy adlı çocuk oyunları sahnelenecek. Festival boyunca tüm oyunlar ücretsiz olacak.

Ergün Özfırıncı, Riga Boya Coonex Paint Onursal Başkanı Mahmut Tuncel'in sanata ve sanatçıya önem verip sosyal sorumluluk projelerine imza attığını belirtti. Özfırıncı, "Bir boya fabrikası çocuk oyunları festivali yapıyor, duysam görsem inanmazdım ancak biz yapıyoruz." dedi.

Boya firması yönetim kurulu başkanı Mahmut Tuncel ise çocukları çok sevdiğini, onlar için her şey yapmaya hazır olduğunu söyledi. Tuncel, "Festivalin en büyük özelliğinin toplumun her kesiminden çocuğun bir araya gelmesi. Beni en çok heyecanlandıran ise daha önce hiç tiyatroya gitmemiş çocukların tiyatro ile tanışması olacak." diye konuştu.

Bu arada, festival öncesi Toplum Destekli Polislik Şubesi görevlileri de çocuklara kitap hediye etti. Ayrıca, festival öncesi çocuklar, palyaçoların elinden balon aldı, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber