Kocaeli'de cezaevinden firar eden tutuklulardan biri yakalandı

Karamürsel Cezaevi'nden infaz koruma memurunu etkisiz hale getirdikten sonra firar eden tutuklulardan biri, Orhangazi ilçesinde yakalandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 08:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Jandarma ekipleri, hırsızlık ve sahtecilik suçlarından tutuklu bulundukları Karamürsel K-2 tipi cezaevinden infaz koruma memurunu etkisiz hale getirdikten sonra tuvaletin penceresinden kaçan 4 tutukludan Yılmaz Tıraka'yı, ilçedeki Zeytinlik bir arazide yakaladı.

Firari tutuklulardan birinin daha ilçede olduğu yönünde ihbar gelmesi üzerine jandarma ekipleri bu kişiyi arazide arama çalışması başlattı. Çok sayıda jandarma ekibinin görev aldığı arama çalışmalarında, ekipler ormanlık alanlarda araştırma yapıyor.

Karamürsel K-2 tipi cezaevinde hırsızlık ve sahtecilik suçlarından tutuklu bulunan Yılmaz Tıraka, Umut Kaya, Levent Kara ve İrfan Yeşilyurt, dün 00.30 sıralarında, görevli infaz koruma memurunu etkisiz hale getirdikten sonra tuvaletin penceresinden kaçmıştı.

Cezaevinin arkasındaki dağlık ve ormanlık alanda gecenin karanlığından faydalanarak izlerini kaybettiren firari tutukluların yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

Muhabir: Musa Öztürk / Harun Kaymaz

Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber