D-100 karayolunda korkutan kaza: 1 yaralı

D-100 Karayolu Göztepe mevkiinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 18:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, saat 15.30 sıralarında D-100 Karayolu Göztepe mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Aziz İstanbullu yönetimindeki 06 TEN 84 plakalı otomobil, Kadıköy istikametine seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Önce yolun solundaki beton bariyerlere çarpan araç, daha sonra sağ tarafa doğru savrularak takla attı. Ters dönen otomobil yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra yolun solundaki bariyerlere çarparak durdu. Kazayı gören vatandaşlar, yaralı sürücü İstanbullu'ya yardım etmek için aracın yanına koştu. Bu sırada motor bölümünden alev alan otomobilde yangın çıktı. Aziz İstanbullu'yu yanmaya başlayan araçtan çıkaran vatandaşlar, yangın tüpleriyle müdahale ederek alevleri söndürdü.

Olay yerine polis ve sağlık ekibi çağıran vatandaşlar, bir yandan da yaralı sürücüyü yolun kenarına taşıdı. Bu sırada Aziz İstanbullu'nun telefonu çaldı. Yaralı sürücüye yardım eden vatandaşlardan biri, telefonu açarak arayan kişiye İstanbullu'nun kaza geçirdiğini ve yaralı olduğunu söyledi.

Bu sırada olay yerinden geçmekte olan özel bir ambulanstan inen sağlık ekibi, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Aziz İstanbullu, ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı sürücüye yardım eden vatandaşlardan Cihat Kırbacı, aracın önce sol taraftaki bariyerlere vurduğunu ifade ederek, "Sonra sağ tarafa doğru savularak bariyerlere vurdu ve takla attı. Ne kadar hızlı olduğunu görmedik, sesi duyduktan sonra takla attığını gördük. Araç takla attıktan sonra yanmaya başladı. Yaralı şahsı araç yanmaya başlayınca hemen dışarı aldık, sonra da yangın söndürücü tüplerle aracı söndürdük" dedi.

Kaza sonrasında ters dönen otomobil vatandaşların yardımıyla düzeltilirken, D-100 Karayolu bir süre Kadıköy istikametinde trafiğe kapalı kaldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber