Çorlu şantiyeye döndü

Yaz döneminin gelmesi ve havaların ısınması ile çalışmalarına start veren Çorlu Belediyesi hem kendi hem de yüklenici firma ekipleri ile birlikte Çorlu`yu adeta dev bir şantiyeye çevirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu`nun değişik noktalarında aynı anda alt yapı asfaltlama ve üst yapı çalışması yapan ekipler çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.

Yaz döneminin gelmesi ile birlikte çalışmalara başlayan Çorlu Belediyesi ekipleri, Çorlu`da aynı anda 6 mahallede birden çalışma yürütüyor.

Havuzlar, Şeyhsinan, Çobançeşme ve Alipaşa Mahallerinde alt yapı, Muhittin Mahallesinde kilitli parke taşı ve asfalt Rumeli Mahallesinde ise asfaltlama çalışmalarına başlayan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızlandırdı.

Çorlu`da bir yandan 4. Etap Altyapı çalışmaları dahilinde Havuzlar ve Şeyhsinan Mahallelerinde yüklenici firma ekiplerince kanalizasyon çalışmaları yürütülürken diğer yandan da Çorlu Belediyesi Şantiyesinde üretilen asfalt ilçe genelinde asfalt ihtiyacı öncelikli olan yerlerden başlanarak belediye ekiplerince seriliyor.

Altyapı ve asfaltlamanın yanında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına da ağırlık veren Çorlu Belediyesi ekipleri Muhittin Mahallesinde bazı sokaklara kilitli parke taşı döşüyor. Belediye ekiplerinin Muhittin Mahallesinde çalışmaların tamamlanmasının ardından kilitli parke taşı çalışmalarına Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde devam edecekleri belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber