Erzurum Emniyeti'nde 49 personel terfi etti

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü bir üst rütbeye terfi eden personeli için tören düzenledi. Törende 49 personele rütbeleri takıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum Polisevi'nde düzenlenen törende 1. sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Yavuz Bal ve İsmail Hakkı Akyüz'e rütbelerini takdim eden Vali Sebahattin Öztürk, polis teşkilatın yaptığı terfi töreni uygulamasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Bir üst rütbeye yükselen bütün polisleri tebrik eden Öztürk, yeni makamlarında başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürü Turgut Yıldız ise terfi eden 49 personelin geleceğin üst düzey yöneticileri olabileceğini söyledi. Terfi heyecanı yaşayan tüm personelin bu durumu göz önünde bulundurmasını isteyen Yıldız, "Kendinizi çok iyi yetiştirmeniz ve üstün özelliklerle donatmanız gerekiyor.? dedi. Bir üst rütbeye yükselen personele önerilerde bulunan Yıldız, "Yönetici olarak memurlara hakkaniyetli davranın. Ailenize ve çalışanlarınıza zaman ayırın, onarla değer verin. Onlar sizin için vazgeçilmez değerler olmalı. Onlara tutkuyla bağlanın." diye konuştu.

Terfi törenine polislerin aileleri yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak ve protokolden çok sayıda davetli katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber