Tuvalette uyuşturucudan bayılan genç komaya girdi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen olayda, İstanbul'dan bir arkadaşını ziyaret etmek için geldiği öğrenilen 23 yaşındaki A.Y., bir kafeteryanın tuvaletinde baygın halde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

A.Y.'nin yanında bir miktar uyuşturucu madde, şırınga, çakmak ve boş bir kola kutusu olduğu görüldü. Komaya giren genç, hastaneye kaldırıldı.

Olay, Bostanlı semti İsmail Sivri Sokak'taki bir kafeteryada, saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre A.Y., arkadaşıyla birlikte kafeteryada oturarak uzun süre sohbet etti. Bir süre sonra kalkıp tuvalete gitti. Uzun süre çıkmaması üzerine şüphelenen arkadaşı, gidip baktığında A.Y.'yi tuvalette baygın halde buldu. Kafeterya çalışanlarının yardımıyla çıkarılan A.Y., cankurtaranla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ciddi olan A.Y., yoğun bakım servisine alındı. Hastane yetkilileri, A.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti. Olay sırasında kafeteryada olan A.Y.'nin arkadaşı, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber