Batman Valiliği gençleri yetenek sınavlarına hazırlıyor

Batman Valiliği bünyesinde SODES projesi kapsamında yaklaşık 500 öğrenci, üniversitelerin müzik, resim ve beden eğitimi bölümlerine yerleşmek için valiliğin tahsis ettiği stadlarda çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 13:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeşil sahalarda, 44 antrenör ve öğretmenin görev aldığı yetenek sınavları kursları 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenleniyor. Sınavlara hazırlanan gençlerin forma ve yemek ihtiyaçları Batman Valiliği tarafından karşılanıyor. Geçen yıl 55 öğrenciyi üniversitelerin müzik, beden eğitimi ve resim bölümlerine yerleştiren antrenörler, çıtalarını biraz daha yükselteceğini belirtirken, bu yıl daha iyi sonuçlarla Batman'a döneceklerini ifade etti.

Vali Vekili Soner Karataşoğlu, kavurucu sıcakların altında çalışmalarını sürdüren öğrencileri ziyaret etti. Ziyarete katılan Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, öğrencilerin çalışmalarını bir süre izledikten sonra bilgi aldı.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Vekili Karataşoğlu, çalışma dönemi içerisinde bütün sorunların bir kenara bırakılarak başarıya odaklanılmasını istedi. Maddi manevi desteklerin sürdürüleceğini belirten Karataşoğlu, "Yapmakta olduğunuz çalışmaları güzel bir ahlakla bütünleştirdiğinizde başarı kendiliğinden gelecektir, elinizden gelen bütün çabayı sarf ederek öğretmenlerinizin emeklerini boşa çıkarmayın. Sizlerden beklentimiz sizlerin başarısıdır." dedi.

Son olarak sınavlarda başarı gösterecek olan öğrencilere Batman Valiliği'nin sürpriz hediyeleri olacağını belirten Karataşoğlu, bütün öğrencilere başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber