Engelli gençler muratlarına erdi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iki engelli genç görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu Yeni Sanayi Düğün Salonu'nda yapılan engelli gençlerin düğününe aileleri yanı sıra Çorlu Sakatlar Derneği Başkanı Suat Yaşa ve engelli arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı. Bir TV kanalındaki evlilik programı vasıtasıyla tanışan Çorlulu Yalçın Şenalp (23) ile Mersinli Menekşe Şenalp (27) evlenmeye karar verdi. Çorlu'da düğünleri yapılan engelli aşıklar, pasta keserek birbirine pasta yedirdi. Takı merasimi sonrasında ise engelli genç çift, davetliler ile birlikte gönüllerince eğlendi.

Damadın anne babası duygularını anlatmakta oldukça zorlandı. Düğün ile ilgili duygularını aktaran gelin Menekşe Şenalp, ?'Evlendim işte mutluyum, çok mutluyum. Allah herkese böyle bir eş nasip etsin.'' dedi. Damat Yalçın Şenalp ise ?'Bu engelimle beni kabul ettiği için çok mutluyum. Beni bırakmayacak eminim. Bana o güveni verdi. Bütün engellere rağmen yanımda ve çok mutluyum.'' açıklamasını yaptı.

Damadın babası Sami Şenalp duygularını ?'Ortamı görüyorsunuz, çok mutluyum. Oğlumun mutluluğu için her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz'' diyerek dile getirdi. Damadın annesi Melahat Şenalp ise ?'Çok heyecanlıyım. Mutluluk duygularımı şuan ifade edemiyorum ama çok mutluyum." dedi.

Damat Yalçın Şenalp'in de üye olduğu Çorlu Sakatlar Derneği Başkanı Suat Yaşa düğün ile ilgili duygularını şöyle dile getirdi: ?'Onları tüm Türkiye tanıdı, nikah şahitliklerini de yaptım. Tüm üyelerimiz ile birlikte Yalçın'ın yanındayız. Biz de onun kadar mutluyuz. Onlara bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber