Araç devrindeki anlaşmazlık kanlı bitti: 2 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te, satın alınan bir otomobilin devrinde yaşanan sorun nedeniyle meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GATEM Galericiler Sitesi'ne meydana geldi. İddiaya göre, oto galeri işletmecisi Hüseyin, Müslüm, Nihat ve Halit Akşam kardeşler ile araç sattıkları kişiler arasında devir meselesi yüzünden tartışma çıktı. Galip Akgündüz, Şahin Karatay ve henüz kimlikleri belirlenemeyen iki kişi ile galerici kardeşler arasında büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Galerici kardeşlerden Hüseyin Akşam (27) aldığı kurşun darbesiyle olay yerinde hayatını kaybederken, o an galerinin önünden geçen Tahir Karadeniz (41) isimli vatandaşa da kurşun isabet etti. Hüseyin, Müslüm, Nihat ve Halit Akşam'la birlikte Şehitkâmil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karadeniz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 3 kardeşin de hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri, çatışmanın yaşandığı GATEM Galericiler Sitesi'nde incelemelerde bulundu. Polis, olay yerinde bırakılan araçta parmak izi çalışması yaparken, hayatını kaybeden Hüseyin Akşam'ın cesedi, Adli Tıp Kurumu Otopsi Merkezi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber