Gençlik Treni'nin efeleri, Kültür Başkenti Eskişehir'e uğradı

'Gençlik Treni' projesi kapsamında İzmir-Konya-Ankara güzergâhını tamamlayan 'Efeler Gençlik Treni' son olarak Eskişehir'e uğradı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, yaşları 19-29 arasında değişen 95 gençle, gençlik treninde yemekte bir araya geldi. Sohbet esnasında gençleri Eskişehir'de görmekten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Eskişehir'in 2013'te, 'Türk Dünyası Kültür Başkentliği', 'Somut Olmayan Kültürel Miras Dünya Başkentliği'ne ev sahipliği yapacağını kaydeden Vali Koçdemir, şöyle dedi: ?Eskişehir, 2013 yılında kültürel etkinlikler bakımından çok yoğun bir dönem yaşayacak. Bu etkinliklerin hedef kitlesinde de bilhassa gençlerimiz olacak. Önümüzdeki yıl Türk Dünyası gençlerini bir araya getirecek programları Eskişehir'e almaya çalışacağız. Ümit ediyorum ki, gelecek yıl başka vesilelerle yolunuz Eskişehir'e düşer. Sizi Eskişehir'de tekrar ağırlamaktan çok memnun olacağız.?

Vali Koçdemir, Eskişehir Valiliği'nin yayımladığı kitapları hediye etmesinin ardından Efeler Gençlik Treni son durağı olan İzmir'e doğru hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber