İskenderun SBS'de 3 Türkiye 1.'si çıkardı

SBS sonuçlarına göre 8. sınıflarda 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan alan İskenderunlu üç öğrenci Türkiye 1.'si oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 19:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay İskenderun Anafen Dershanelerinde öğrenim gören üç öğrenci, SBS sonuçlarına göre 8. sınıflarda 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Özel Gülen İlköğretim Okulu öğrencisi Beyza Nur Çoban, Beş Temmuz İlköğretim Okulu öğrencisi Eren Bölükbaşı ve Özel İkem İlköğretim Okulu öğrencisi Kadir Kaan Kocaman Türkiye 1.'si oldular.

Öğrencilerinin başarılarını düzenlenen basın toplantısında kamuoyuyla paylaşan dershane müdürü Özer Taşar öğrencilere bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diledi. Taşar şöyle konuştu: ?Elde edilen başarılarda öğrencilerimizin disiplinli ve planlı çalışmaları, dershanemizin doküman kalitesi ve öğretmenlerimizin fedakar çalışmaları etkili olmuştur. Özellikle anne ve babaların çocuklarının motivasyonlarını canlı tutarak her türlü maddi manevi desteği vermeleri öğrencilerimizi başarıya götüren en önemli sebeplerden biri olmuştur. Tüm öğrencilerimizi elde ettikleri başarılarından dolayı kutluyor, bu başarıda emeği geçen dershane- okul öğretmen ve idarecilerini, velilerimizi tebrik ediyor. öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum."

Öğrenciler Eren Bölükbaşı ve Kadir Kaan Kocaman başarılarını düzenli ve planlı çalışmaya borçlu olduklarını söyledi. Dershanedeki rehber öğretmenlerinin kendilerini çok iyi takip ettiklerini, yoğun ve sürekli programlar uyguladıklarını anlatan Bölükbaşı ve Kocaman, başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber