Nikaha 'gelin bisikleti' ile gittiler

Ankara'da damat, gelini özel yapım bisikletle nikah salonuna götürdü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bisikletli arkadaşları da 'gelin bisikleti'ne eşlik etti.

Pedalsesi Bisiklet Topluluğu üyesi bisiklet sürücüsü Yavuz Ergun, 9 ay önce tanıştığı Berna Soylu'yu, nikah salonuna gelin arabası yerine gelin bisikleti ile götürmek için Ankara Kızılay'daki Güvenpark'ta arkadaşlarıyla biraraya geldi. Pedalsesi Bisiklet Topluluğu üyelerinin de eşlik ettiği gelin bisikleti özel olarak hazırlandı.

Damat adayı Yavuz Ergun, bisiklete binmeyi çok sevdiğini, bisikletle Türkiye turu attığını belirterek, "Bu fikir arkadaşlarımdan geldi. Motor sesi olmayan, çevreye zararı olmayan bisikleti evliliğimize katmak istedik. Farklı bir durum oldu." dedi.

Gelin Berna Soylu ise daha önce bisiklete binmediğini, evlendikten sonra eşiyle birlikte Türkiye turu atacaklarını söyledi. Çift, GMK Bulvarı'na indikten sonra, Berna Soylu özel yapım gelin bisikletine bindi. Üzerinde gelin damat adayının bulunduğu gelin bisikleti, topluluk üyelerinin katıldığı konvoyla birlikte yola çıktı. Yoldan geçen vatandaşların ilgiyle izlediği gelin bisikleti konvoyu, yaklaşık 20 dakikalık yolculuktan sonra nikah salonuna geldi. Burada aileler tarafından karşılanan çift, nikahları kıyılmak üzere nikah salonun girdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber