Başkan Demirel, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 28 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk Ekmek Fabrikası'nda düzenlenen toplantıda muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Demirel, mahallelere yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı. Toplantıda teker teker söz alan mahalle muhtarları, yatırım ve hizmetlerden övgüyle bahsederek Başkan Demirel'e teşekkür ettiler ve desteklerini dile getirdiler.

Başkan Demirel, gerçekleştirdikleri hizmet ve projelerle Etimesgut'u geleceğe hazırladıklarını belirterek, "Sosyal ve kültürel tesislerle birlikte yeşil alanlar, sosyal, kültürel ve sanatsal birçok hizmetle Etimesgut halkının yaşam kalitesini artırıyoruz. Her yıl yüzde 15-20 arasında büyüyen Etimesgut her yönüyle artık taşralıktan çıkıp Ankara'nın modern yüzü haline gelmiştir." dedi.

Yapılan büyük yatırımları ayrıntılarıyla muhtarlarla paylaşan Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Atakent Sosyal Tesislerimizi 26 Mayıs'ta hizmete açtık. Burada ETİSEM alanları, etüt merkezi, kreş, ev ve yöresel ürünler merkezi, fitness salonu, sosyal ve kültürel donatılar yer alıyor. Tuğra Parkımızı da yine halkımızın hizmetine sunduk. Kongre ve Kültür Merkezimizin inşaatı sürüyor. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı. Bu merkezimizde de bin, 750 ve 450 kişilik salonlar, 3 bin seyircilik amfi tiyatro ile fuaye ve sergi alanları bulunuyor. İlçemize Kent Konseyi binası kazandırıyoruz. Çalışmalar hızla devam ediyor. Konsey binamızda da toplantı salonları, sivil toplum kuruluşları için çalışma alanlarının yanı sıra birçok sosyal donatılar hizmet verecek. Eryaman'a havuz ve sosyal kültürel alanların yer alacağı büyük bir tesis inşa ediyoruz. Burada da, Yüzme havuzu, sauna, Fin hamamı, Türk hamamı, sguash, bovling salonu, fitness salonu, kreş, emekli dinlenme evi, spor alanları ve yeşil alanlar yer alıyor. Ayrıca modern bir festival alanı projemizi hayata geçiriyoruz. Bu projemizin tamamlanmasıyla da ilçemiz, festival, fuar, konser, miting, kermes ve resmi programların yapılacağı güzel bir alana kavuşacak. Tüm bunların yanı sıra 60'a yakın park yaptık. Birçok sosyal kültürel hizmet gerçekleştirdik. Bütün mahallelerimizin alt yapı üst yapı eksiklerini gidermek, yol ve kaldırım eksiklerini tamamlamak adına da yoğun gayret sarfediyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber