Denizli Belediyesi, 92 bin metrekarelik park yapacak

Denizli Belediyesi'nin Sevindik Mahallesi'nde yapmayı planladığı "Sevindik Vadi Parkı" için ağustosta ihaleye çıkılacak. 92 bin metrekarelik alanda yapılacak parkın, bölgenin çehresini değiştireceğini belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, ?Eylül ayında ilk kazmayı vurmayı planladığımız projeyle şehre yeni bir gözde mekân kazandırıyoruz.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 16:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'nin farklı noktalarında hayatını sürdüren şehir insanını kendi bölgelerinde doğayla buluşturma gayretiyle hareket ettiklerini ve bu amaçla büyük bölgesel park projelerini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Zolan, ?2004'ten bu yana kentin farklı bölgelerinde Denizli insanının yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği mekânlar yaratık. Sosyal statü gözetmeksizin Denizli'nin her noktasına eşit hizmet götürdük. Özellikle çevresel ve sosyal yaşam alanı oluşturmada Denizli'nin farklı bölgelerinde büyük kent parkları yaptık. Bağbaşı ve Eskihisar parkları buna en güzel örnek." dedi.

Sevindik Vadi Parkı'nın farklı bir konsepte planlandığını ifade eden Zolan, şunları söyledi: ?Her şeyden önce bölgeye prestij kazandıracak. Eskihisar Parkı'nın devamı niteliği taşıyan proje, bambaşka bir bakış açısıyla hazırlandı. Alışılagelmiş parkların dışında, Denizli için önemli yenilikleri barındıracak. Su oyun alanları, dağ kızağı, farklı oyun parkurları, spor kompleksi, tenis, basketbol ve halı futbol sahaları, gezi alanları, şelaleler ve kafeteryayla Denizli'ye yeni bir gözde mekân kazandırıyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber