SBS birincisi Ezgi Aydın'a 4 altın

Çankırı'da Maltepe Anafen Dershanesi ve Özel Namık Tanık İlköğretim Okulu öğrencisi Ezgi Aydın, 8. sınıf SBS'de soruların tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 18:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye birincileri arasına giren Ezgi Aydın, 6, 7 ve 8. sınıflar ortalamasıyla da il birincisi oldu. Aydın, Çankırı Valiliği'nde yapılan törende altınla ödüllendirildi.

Törene Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Maltepe Anafen Müdürü Mehmet Devecioğlu, Özel Namık Tanık Koleji Müdürü Mükremin İçer, Ezgi Aydın'ın anne ve babası katıldı. Makamında yapılan törende Vali Vahdettin Özcan, ?Türkiye genelinde yapılan SBS'de Özel Namık Tanık Koleji ve Maltepe Anafen öğrencilerinden Ezgi Aydın 500 tam puan alarak ülkemizde ve ilimizde birinci olmuştur. Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutlar ve başarılarının devamını dilerim. Bu başarıda emeği geçen ilk başta okul öğretmenlerine, dershane öğretmenlerine ve öğrencimizin ailesine teşekkür ederim. İlimizden böyle başarılı öğrencilerin çıkması bizim de gurur kaynağımız oluyor.? dedi.

Namık Tanık Koleji Müdürü Mükremin İçer ise okullarına ve Çankırı'ya bu başarıyı yaşatan Ezgi Aydın'a tebriklerini sunarak, onun yetişmesinde emeği geçen ailesi ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra sırasıyla Çankırı Valisi, İl Milli Eğitim Müdürü, Maltepe Anafen Müdürü ve Namık Tanık Koleji Müdürü, Ezgi Aydın'ı altınla ödüllendirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber