Körüğü kopma noktasına gelen otobüs korkuttu

Üsküdar'da körüğü arızalanan ve bağlantılarından kopma noktasına gelen İETT otobüsünün yolcuları büyük tehlike atlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 00:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre; Üsküdar- Sultanbeyli arasında sefer yapan İETT otobüsünün körüğünde hareket halindekyken arıza meydana geldi. Bağlantı noktalarındaki ayrılma dolayısıyla büyük tehlike atlatan yolcular, benzer sorunlarının sık sık yaşandığını gerekçe göstererek duruma tepki için otobüsten inerek yolu araç trafiğine kapattı. Eylem, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin devreye girmesiyle sonlandırıldı. Eylemin ardından yolcular, diğer toplu taşıma araçlarına yönlendirildi. Diğer otobüslerin de tıka basa dolu olması ve yolcuların binmeye çalışması ilginç görüntülere sahne oldu. Arızalanan otobüs ise İETT kurtarıcı aracının yardımıyla tamir edilerek yeniden sefere alındı.

Öte yandan, otobüslerin fazla yolcu aldığını ileri süren yolcular, yaşanan sorunların her gün yaşandığına dikkat çektiler. Yetkililerin çözüm üretmediğini ileri süren yolcular, duruma tepki göstermek için yolu araç trafiğine kapama gereğini hissettiklerini ifade ettiler.

Duruma tepki gösteren bir yolcu, ?Her gün aynı eziyeti çekiyoruz. Körüklü otobüsü görüyorsunuz. Körüklü otobüsün alabileceği 200 kişidir ama bu otobüse 400 kişi binmeye çalışıyor. Ben 140 milyon para ödüyorum. Ben 140 milyonu verdiğim halde (güvenle) binemiyorum bu otobüse. Bozulmuş, rot koptu, körük koptu. Aşağıdan dönerken o körük yere yapışıyordu. Körük tamir edildi ama biz yine aynı otobüslerle Allah'a emanet gidiyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber