Sema ve Sabah'ın şampiyonları Aksaray Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaret etti

2012 SBS sınavında 500 tam puan alarak hem Aksaray hem de Türkiye şampiyonu olan öğrenciler ve idarecileri Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri'yi ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette Özel Sema İlköğretim Okulu Müdürü Yasin Kayhan, Sema Lisesi Müdürü Ali Akbaş, Sabah Dershanesi Genel Müdürü Musa Esener ve Sabah Dershanesi Anafen Şube Müdürü Mustafa Arug hazır bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Deneri, "Başarılı bu iki kurumun idareci ve öğrencilerinin ziyaretinden memnun oldum. Başarıyı duyduğumda çok sevindim. Temsil ettiğim Milli Eğitim camiası adına destekleri olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu öğrencilerimiz Aksaray da bir liseyi seçerler ve bu başarılarını üniversite sınavında da tekrar ederler.''dedi.

Özel Sema İlköğretim Okulu Müdürü Yasin Kayhan, Lütfiye Deneri'ye bugüne kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Yasin Kayhan, okul olarak hedeflerini her yıl büyüterek devam edeceklerini kaydetti. Sabah Dershaneleri Müdürü Musa Esener ise "Öğrencilerimiz bu güzel sonuçları elde edebilmek için 3 yıl boyunca hazırlandı. Düzenli olarak derslere girdi, test ve denemelerini çözdüler. Ailelerin ve öğretmenlerin maddi ve manevi destekleri de başarıyı olumlu manada etkiledi. 8. Sınıf SBS'de Mus'ab Okşaş ve Ceren Kılıç adlı iki öğrencimiz 100 sorunun 100'üne de doğru cevap vererek 500 tam puan almıştır. Bu başarıda emeği geçen tüm ilköğretim okul idarecilerine, öğretmelerine, velilere ve öğrencilere çok teşekkür ederim.? şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, kendisini ziyarete gelen öğrenci ve idarecilerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber