Aydınspor 1923 teknik direktörü Dinçel'in eşi beyin kanaması geçirdi

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923'ün Turgutlulu teknik direktörü Selahattin Dinçel'in eşi Hülya Dinçel, geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2012 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz hafta ikinci çocuğu Alperen'i dünyaya getiren Hülya Dinçel'in beyin kanaması geçirmesi, başta ailesi olmak üzere sevenlerini ve spor camiasını üzüntüye boğdu. Hülya ve Selahattin Dinçel çiftinin Hiranur isimli kız çocuklarının ardından geçtiğimiz hafta Alperen isimli erkek çocuklarının sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi ailede büyük bir sevinçle karşılanmıştı.

Aydınspor 1923'ün kampında bulunan genç teknik adam Selahattin Dinçel, eşi Hülya Dinçel'in beyin kanaması geçirdiği haberini takımı Aydınspor 1923'ün Manisaspor A2 takımı ile yapacağı hazırlık maçından hemen önce aldı. Maç toplantısında haberi alan Dinçel'in maça çıkmadan Turgutlu'ya geldiği öğrenildi. Turgutlu'da haberin duyulmasıyla birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan, İkinci Başkanı İbrahim Başçı ve çok sayıda antrenör, futbolcu ve sporsever hastaneye akın etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber