Balıkesir esnafına kredi desteği

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) ile Akbank arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyelerine bankacılık işlerinde avantajlar içeren 'Esnaf Destek Paketi ve Aidat Tahsilat Sistemi' hizmeti sunulacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Oda toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza törenine, BTO Başkanı Mahmut Yavuz, Akbank Ege Bölge Müdürü Veli Akgül ve Ticaret Odası üyeleri katıldı. İmzalanan protokol ile oda üyelerine kolaylık sağlanacağını ifade eden Yavuz, Akbank'ın Ticaret Odası Birliği üyelerine bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren 'esnaf destek paketi'ni ve "aidat tahsilat sistemi'nin hayatı kolaylaştırdığını söyledi. Akbank Ege Bölge Müdürü Akgül ise Akbank'ın hizmet ve çözümler ile Türkiye ekonomisinin kılcal damarları sayılan esnaf ve sanatkarlara güç verdiğini dile getirdi. Akgül, "Ticaret odalarına yönelik çalışmalar yapan Akbank, odalara bağlı üyelerin ticari faaliyetlerine destek olmak üzere Türkiye genelinde işbirlikleri başlattı. Ticaret odalarına yönelik yapılan işbirliği protokollerinde yer alan uygulamalar kapsamındaki esnaf destek kredisi ile küçük işletmelerin 100 bin liraya kadar olan finansman ihtiyaçları nakit akışlarına uygun esnek ödeme planı ile karşılanıyor. 24 aya varan vade ile sunulan finansman seçeneğinden ise çok özel faiz oranlarıyla yararlanabiliyorlar" dedi.

Akbank Ege Bölge Müdürü Veli Akgül, Akbank POS hizmetlerini kullanmaya başlayanların herhangi bir masraf ödemeden sadece esnafa özel belirlenen yüzde 1 komisyondan yaralanabileceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber