Develi'deki kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Kayseri'nin Develi ilçesinde freni arızalanan kamyonun neden olduğu trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gurbetçi ailenin çocuğu Adem Öztürk ise gözyaşları içerisinde defnedildi.

Develi ilçesi Aşık Seyrani Caddesi'nde meydana gelen olayda freni arızalanan Kamil Çelen yönetimindeki 38 DS 931 plakalı kamyon, 5 araç ve 2 apartmana çarpmıştı. Kazada hayatını kaybedenlerden Adem Öztürk (12) ilçeye bağlı Sindelhöyük beldesinde toprağa verildi. Beldedeki Camiikebir Camisi'nde kılınan cenaze namazına Fransa'da yaşayan ailenin yakınları ve akrabaları katıldı. Güçlükle ayakta duran baba Kemal Öztürk, yakınları tarafından teskin edildi. Fransa'da çalıştığı ve ailesiyle birlikte yaz tatilini geçirmek için memleketine geldiği öğrenilen Kemal Öztürk, ''Oğlum şehit oldu, dedene selam söyle oğlum'' diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Kazada yaşamını yitirenlerden Murat Danacı da (30), ilçeye bağlı Şıhlı beldesinde toprağa verildi. Buradaki cenaze törenine Kaymakam Enver Ünlü, Belediye Başkanı Recep Özkan, Danacı'nın ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber