Suç makinesi tutuklandı

Sakarya'da, 4 ayrı iş yerinden çok sayıda bilgisayar ve elektronik eşya çaldığı ileri sürülen bir kişi tutuklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

37 ayrı suçtan kaydı bulunan tutuklunun Tekirdağ'da da 6 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlendi.

Semerciler Mahallesi'nde S.U.'ya ait iş yerinden 7 adet tablet PC, 6 adet şarj cihazı, 1 adet taşınabilir bellek, S.K.'a ait iş yerinden 6 adet dizüstü bilgisayar, Papuççular Mahallesi'nde S.A.'ya ait iş yerinden 1 adet dizüstü bilgisayar ve 1 adet toplama bilgisayar ile Orta Mahalle'de N.G.'nin sahibi olduğu iş yerinden 1 masa üstü bilgisayar, 200 adet masaüstü saat çalındı.

Dört ayrı iş yerinden, piyasa değeri 24 bin liralık bilgisayar ve elektronik eşyanın çalınmasıyla ilgili olarak Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlığın gerçekleştiği iş yerlerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, hırsızlıkları, daha önce değişik illerde aynı tarzda hırsızlık yapan İ.A.'nın gerçekleştirdiğini belirledi. MOBESE kameralarından şüphelinin hırsızlık günü bir otomobille şehre giriş yaptığı tespit edildi.

Adapazarı'nda 1 ve Tekirdağ'da 6 ayrı iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili arandığı belirlenen İ.A.'nın, İstanbul'da bilgisayar ve bilgisayar parça alım satım üzerine iş yeri çalıştırdığı tespit edildi. Polis, şüpheliyi İstanbul'da yakalayarak gözaltına aldı. 37 ayrı suçtan kaydı bulunan İ.A., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber