KOBİDER'den polise ''kuyumcu soygunu'' teşekkürü

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, İstanbul Pendik'te bir kuyumcu dükkanın önceki gün silahlı 2 kişi tarafından soyulmasının ardından, kendileriyle çatışmaya giren soyguncuları titiz bir çalışma sonucu yakalayan polislere teşekkür etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2012 12:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Özgenç, soygun olayının polislerin cansiperane ve özverili çalışması sonucu çok kısa bir zaman diliminde sonuçlandırılmasının takdire şayan olduğunu belirtti.

İstanbul Polis Teşkilatının titiz çalışmaları ve duyarlı vatandaşların polisle işbirliği yapması sonucunda bu gelişmenin ülke güvenliği ve huzuru açısından memnuniyet verici olduğunu dile getiren Özgenç, şunları kaydetti:

''Özellikle İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışmalarının soygun anından bir kaç saat sonra sonuç vermesinin, bu ve benzer olayların artmamasında önemli bir etken olacağına inanıyoruz. Yaşanan olayın maddi boyutundan ziyade maalesef 2 masum vatandaşın soyguncular tarafından öldürülmesi olayın en acı ve en üzüntü verici tarafıdır.

Halkımız üzerindeki psikolojik etkilerinin daha fazla olduğunu düşünerek ülke gündemini gereksiz yere meşgul eden bu gibi olayların tekrar yaşanmamasını gönülden arzu ediyor, İstanbul Emniyet Müdürlüğü mensuplarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber