OSTED teknik elemanları iftarda buluşturdu

Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği (OSTED), kamu kurumlarında görev yapan mühendis ve teknik elemanları iftar yemeğinde biraraya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarım ve Çevre Kulübü'nün ortak düzenlediği iftar yemeğinde bir konuşma yapan OSTED Genel Sekreteri Yunus İğci, dernek bünyesinde 7 adet kulüp bulunduğunu belirterek şöyle konuştu: "Tarım ve Çevre Kulübü'nde yeralan teknik eleman arkadaşlarımızla bugün iftar yemeğinde beraber olduk. Birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı bu kutlu Ramazan ayında mühendis ve teknik elemanlarla birarada iftar yapmaktan mutluluk duyduk.? dedi.

İlerleyen zamanlarda Tarım ve Çevre Kulübü'nün faaliyetlerini arttıracaklarını anlatan İğci, ?Bu kulüp üyelerine yönelik yazılım kursları, seminerler, çalıştaylar yapmayı planlıyoruz. Mesleki açıdan buradaki mühendis ve teknikerleri geliştirme adına çok yönlü olarak faaliyetler düzenleyeceğiz. Ayrıca, ilimizde çok değerli fıstık ve zeytin gibi tarım ürünleri mevcut. Bunların katma değerini arttıracak projeler, çalıştay ve seminerler de düzenleyeceğiz. Diğer taraftan hibe projelerinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Orman ve Su İşleri İl Müdürlükleri ile birlikte hareket etmeyi düşünüyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber