Afyon'da çocuklar havuzda yüzme eğitimi alacak

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi'nde yapımı tamamlanan yüzme havuzu hizmete giriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi'nde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının üniversiteye hazırlanması için açtıkları okuma evinin ardından çocuklar için oluşturdukları sosyal donatılara bir yensini daha eklediklerini söyledi.

Kültür Merkezi'nde langırttan playstationa, bilardodan masa tenisine kadar birçok sosyal donatıyı oluşturduklarını belirten Çoban, ?Bahçedeki halı sahanın eksikleri giderildi. Şimdi de çocukların fiziksel gelişimlerini sağlamak, obeziteden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş zamanlarını sportif faaliyetlerle geçirebilmelerini sağlamak adına yapılan yüzme havuzunu hizmete sokuyoruz.? dedi.

YÜZME KURSLARI DÜZENLENECEK

Çoban, modern bir yapıda oluşturulan yüzme havuzunda, uzman eğiticiler tarafından Ramazan Bayramı'ndan sonra öğrencilere yönelik yüzme kursları düzenleneceğini anlattı. Çoban, 18x25 metre uzunluğunda, 1 metre 30 cm. yüksekliğinde bulunan yüzme havuzunun etrafında iki adet aqua parkın yer aldığını ifade ederek, öğrencelerin bir taraftan eğlenirken, diğer yandan yüzme sporunu öğreneceklerini anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber