Yenimahalle'de bayram hazırlıkları devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi'nin temizlik ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle çalışmalarına hız verdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 12:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yenimahalle'yi bayrama hazırlamak amacıyla çalışan Yenimahalle Belediyesi, camileri ve mezarlıkları da temizliyor.

Camileri bayrama hazırladıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, camilerdeki halıların yıkanmasından temizliğine, abdesthane temizliğinden tozların alınmasına kadar her türlü temizlik işlerinin yapıldığını belirtti. Cami temizliklerinde 2 ekiple çalıştıklarını ve günde 8 camii temizlediklerini belirten Yaşar, ilçe sınırlarında bulunan 253 caminin sürekli temizliğinin yapıldığını ve steril olması amacıyla ilaçlandığını kaydetti.

Ramazan Bayramı öncesi mezarlıkları da bakıma alan belediye, mezarlıkların çevresini ve üzerinde bulunan otları, özel makineler ile temizliyor. Temizlik çalışmalarını yakından takip eden Yaşar, ?Vatandaşlarımızın bayramda mezarlık ziyaretlerini daha rahat ve temiz bir ortamda gerçekleştirilmesi için titiz davranıyoruz. Mezarlıklarımızı kötü ve bakımsız görüntüsünden arındırarak temiz bir çehreye kavuşturuyoruz.? dedi.

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri ise Yenimahallelilerin sağlıklı gıda alabilmelerini için Ramazan boyunca artırdığı denetimlerini sürdürüyor. Özellikle bayram öncesi tatlılara yönelik rağbetin artması üzerine denetimlerini tatlı satıcıları üzerine yoğunlaştıran ekipler, yoğun bir mesai harcıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber