AK Parti İzmir Milletvekili Sait, ramazan davuluyla politik mani söyledi

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Rifat Sait, Buca ilçesi Şirinyer semtinde, ramazan davulcusunun yerine geçerek vatandaşları sahura kaldırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Davul çalarken politik mesaj vermeyi de ihmal etmeyen Sait, ?Uyan İzmirli kardeşim uyan, seni çantada keklik zannedenler var, uyan. 'İzmir'de şu kadar oranda oy alırız, bu kadar belediye bizim olacak' diyen CHP'lilere hodri meydan." şeklinde mani söyledi.

Kendisini doğma büyüme gerçek bir İzmirli diye tanımlayan Milletvekili Sait, ?İzmir özgürdür, özgür olanı sever. İzmir liderdir, lider olanı sever. İzmir hemşehrisini bilir, İzmirliyi sever. İzmir'in bir kalesi var, o da Kadifekale. Kapılmasın kimse hayale." dedi. Gazete ve televizyonlardan siyaset yapanları uyardığını belirten Rıfat Sait, "İzmirli, kimin çalıştığını görüyor. Her gün sahadayız ve vatandaşla beraberiz. Milletle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız hizmet. İzmir'i uzaktan kumandayla değil, çalışarak kazanırsınız, çünkü İzmirli sizi ekranlarda ya da manşetlerde değil, meydanlarda görmek istiyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber