Bursa'da Beşevler Parkı gün sayıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve çalışmaları son aşamaya gelen Beşevler Bölge Parkı, 2 ay içinde tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Bursa´nın yaşanabilir, sağlıklı bir kent' olması ve ´Yeşil Bursa´ adını tekrar kazanması amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kent içerisinde atıl vaziyette bulunan alanları Bursalıların kullanımına sunduklarını anlattı. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar ile birlikte inşaat çalışmalarını yerinde incelediği Beşevler Bölge Parkı'nın da önemli bir cazibe merkezi olacağını söyledi. Kentin her köşesinde vatandaşlara nefes aldıracak çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Altepe, ?Beşevler Bölge Parkı, Nilüfer'de BUSKİ´ye ait eski su deposunun bulunduğu 41 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. Çalışmalarımızı 2 ay içinde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Beşevler Bölge Parkı, hem Nilüferliler hem de tüm Bursalılar için eşsiz buluşma mekanlarından biri olacak.? dedi.

Stadyum ile Kayıhan meydanları başta olmak üzere Bursa'ya bu dönem büyük meydanlar ve yeşil alanlar kazandırdıklarını anlatan Başkan Altepe, Beşevler Bölge Parkı'nda çeşitli oyun ve rekreasyon alanları ile yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, yeşil alanlar, kafeterya ve restoranların bulunacağını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber