Şanlıurfa'dan kısa kısa

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 19:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Rıza Öztürkmen, "Tarım Danışmanlığı Vize Semineri" vereceklerini bildirdi.

Odadan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Yrd. Doç. Dr. Öztürkmen, tarımsal yayım ve danışmalık eğitimi almış olanların "Tarım danışmanlığı" belgelerine vize yaptırabilmesi için en az 2 seminer alması gerektiğini belirtti.

Yrd. Doç. Dr. Öztürkmen, çiftçilere yardımcı olmak amacıyla 15-16 Eylül 2012 tarihinde seminer vereceklerini bildirdi.

Seminere katılmak isteyen ilgililerin 11 Eylül 2012 tarihine kadar odaya müracaat etmeleri gerektiğini belirten Öztürkmen, seminerin faydalı olacağına inandığını kaydetti.

-AK Parti Genel Merkez Kongresi'ne doğru

Ak Parti İl Başkan Vekili İsa Kızıldemir, partisinin genel merkez kongresine ilişkin il düzeyinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Partiden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Kızıldemir, partisinin ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleriyle, 30 Eylül'de gerçekleştirilmesi planlanan Ak Parti Genel Merkez Kongresi öncesi kentteki hazırlıklarını görüştü.

Kızıldemir, sandık kurulu, mahalle ve köy temsilcilerinin kongre öncesindeki durumlarını gözden geçirdiklerini belirterek, Ak Parti'ye yakışır bir kongre gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.

Muhabir: Rauf Maltaş

Yayıncı: Mehmet Güldaş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber